Wat onze klanten zeggen

"Jan Veltman heeft ons, met zijn pragmatische en steeds weer enthousiaste aanpak, het afgelopen jaar geholpen met het succesvol op de markt zetten van ons nieuwe product. Zijn ervaring in zowel de marketing als de techniek bleek een goede combinatie om ons in de volledige breedte te kunnen ondersteunen."
Rob Löring, Marketing & Sales, Enschede, Nederland

"Jan Veltman überzeugt durch sein authentisches, gewinnendes Auftreten Endkunden und Interessenten gegenüber; mit seinen fundierten Kenntnissen und weitläufigen Kontakten in den Zielmärkten wird er zum idealen Partner einer Erstpositionierung in bislang noch nicht adressierten Geschäftsfeldern."
Martin Kraus, Sales Export Manager Funkwerk Information Technologies Karlsfeld, Duitsland

"Jan Veltman is een gedreven professional, zijn energie werkt enthousiasmerend. Zijn technische achtergrond stelt hem in staat oplossingen te creëren daar waar anderen er niet meer uitkomen.
Jan is een prettige gesprekspartner voor zowel sales managers als marketeers als technici."

Frank van Eck, directeur Inspiro, Arnhem Nederland

"Jan Veltman hat nicht nur uns - sondern auch unsere Kunden überzeugt!
Er hat aufgrund seiner Motivation und Hartnäckigkeit maßgeblich dazu beigetragen, unser ProCom Produkt DVS-21 wieder erfolgreich in den Niederländischen Markt einzuführen."

Marco Alvino, Directeur ProCom Professional Communication & Service GmbH, Essen, Duitsland

"Jan Veltman weet zeer professioneel onze 'ingenieurstaal' om te zetten in marketingtaal. Hij doet dat op een organische wijze maar blijft daarbij standvastig op zijn pad.
Het resultaat is een goed marketingconcept voor ons nieuwe innovatieve product"

Jan Willem Tromp, directeur Glow Management, Almere Nederland